Omschrijving: A Christmas Carol
Datum: 26-12-2015
Aanvang: 18:00 uur

EEN AVOND VOL MET ETEN, DRANK EN MUZIEK IN EEN GEZELLIGE KERST SFEER !
Na de verplichte kerstavond en 1e kerstdag/avond, waar Uw familieleden aanwezig waren, is het nu tijd om Uzelf met kerstsfeer te verwennen.In een met romantische kerstversiering ingerichte zaal wordt u 2e kerstavond (26 december 2015) ontvangen vanaf 18.00 uur, muzikaal bezig gehouden door 8 artiesten die voor u ook aan tafel komen zingen.
3 heerlijke voorgerechten worden voor u geserveerd. Na de voorgerechten wordt het buffet geopend. Op traditionele Indonesische wijze gekookte en gebakken producten worden tentoon gespreid waar van u heerlijk kan eten. Uit de Indonesische keuken van Oma worden de gerechten vers voor U gemaakt.
Er is geen tijd aan gebonden hoe laat U wilt eten en ook geen beperking aan de vol opgeschepte borden die U wil nuttigen. Na het buffet wordt het nagerecht voor U geserveerd.
De rest van de avond worden ook nog diverse hapjes geserveerd zodat niemand te kort komt met eten.
Ook alle drankjes die u wilt nuttigen zijn bij de prijs inbegrepen. Net als de artiesten die voor U komen optreden. Alles bij elkaar een heerlijke en gezellige 2e kerstavond met alles erop en eraan.

€ 89,50 p.p. ALL IN!

Reserveer Uw tafel via:
beaver-productions@outlook.com
Tot 2e kerstdag!

A Christmas Carol

Deel dit evenement: