Omschrijving: Bruidsevent
Datum: 11-09-2016
Aanvang: 11:00 uur

Op 11 september van 11:00 tot 16:00 is het zover. Het Bruidsevent van de Haarlemmermeer vindt voor de 4e keer plaats bij Event Center Fokker.Kom genieten van een geweldig Bruidsevent, waar jullie inspiratie op kunnen doen voor je bruiloft. Er zullen vele standhouders zijn. Zie hiervoor de exposantenlijst die tot het event nog wordt aangevuld. Wij zullen tijdens de spectaculaire bruidsmodeshow een prachtige collectie bruidsjurken, galakleding en kinderbruidskleding showen, maar ook voor de heren is er genoeg te zien en zal de nieuwste collectie pakken worden geshowd. Ook is er gedacht aan de moeders en schoonmoeders, Bjoetie Exclusief zal een geweldige collectie kleding voor de moeder van bruid en bruidegom showen.

Na de show nodigt Event Center Fokker u graag beneden uit voor een hapje en een drankje. Tevens kan de bruid hier haar luxe goodiebag ophalen.

Om 15:45 uur is het dan zover en wordt de winnares van de bruidsjurk ter waarde van maximaal €1500,- bekend gemaakt, Let wel op!! Je moet aanwezig zijn om kans op deze prijs te maken.

Bestel vandaag nog je entreekaarten en kom naar dit bijzondere bruidsevent. Kaarten kunt u bestellen op http://www.bruidsevent.eu/index.php/bezoekersinfo

bruiloft

Deel dit evenement: