Bruiloft feest HaarlemFeestlocatie Haarlem

Jullie bruiloft feest in Haarlem: tot in de puntjes verzorgd bij Event Center Fokker. De mooiste dag van jullie leven, met een sfeervolle receptie, huwelijksdiner en een spetterend feest. Allemaal op basis van jullie wensen. Wij zorgen er met de goedkope trouwlocatie in Haarlem dat jullie kunnen trouwen op de mooist mogelijke wijze. Een dag uit jullie dromen, waarop het aan niets ontbreekt.

Een heerlijk bruiloft feest in Haarlem voor jullie en alle gasten. Met stijlvolle hapjes en drankjes voor iedereen. Wij zetten onze deskundigheid, faciliteiten en persoonlijke benadering in voor de bruiloft waar jullie van dromen.

Bel ons voor meer informatie

All-inclusive met eigen catering in Haarlem

Vier een all-inclusive bruiloft feest in Haarlem, waarbij het zowel jullie als de uitgenodigde gasten aan niets zal ontbreken. Een passende en sfeervolle ruimte, met veel aandacht voor de aankleding en belichting. Wij zorgen voor een onvergetelijke herinnering, waarbij er hapjes en drankjes beschikbaar zijn voor iedereen. Of waarbij we zorgen voor een culinair hoogstaand huwelijksdiner. Trouwen in Haarlem zoals jullie het voor ogen hebben, terwijl wij ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Dankzij onze eigen catering kunnen we de meest verse ingrediënten garanderen en houden we graag rekening met jullie specifieke wensen.

Goedkope trouwlocatie voor bruiloft feest

Vier jullie bruiloft feest in Haarlem bij Event Center Fokker. Wij zorgen er met de goedkope trouwlocatie voor dat jullie in een heerlijke sfeer kunnen trouwen. Van spetterend en feestelijk tot warm en romantisch. Wij creëren de sfeer die jullie wensen. Voor elk gezelschap en binnen ieder budget, voor een perfecte invulling van jullie bruiloft.

Zin om jullie bruiloft feest in Haarlem bij ons te komen vieren of benieuwd wat onze goedkope trouwlocatie kost? Neem contact op, we zijn gek op verliefde stellen die er naar uitkijken om te gaan trouwen.

Bel ons voor meer informatie
TOP