CATERING

Event Center Fokker biedt vele mogelijkheden op het gebied van catering. Of het nu gaat om een barbecue bij u in de tuin, schalen hapjes voor een feestje of een groot evenement op een locatie naar keuze. Bij Event Center Fokker Catering staan kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke benadering van elk evenement en van elke klant voorop.

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden, die Event Center Fokker ook u heeft te bieden om uw bijeenkomst tot een event te maken, waar nog lang over zal worden nagepraat. Laat u inspireren door de ervaring en creativiteit van onze evenementmanagers.

COMPLEET VERZORGDE CATERING OP LOCATIE!

Wij nemen alles uit handen

Een volledig verzorgde catering. En wij nemen voor u het nodige regelwerk uit handen. Heerlijk toch, dat u daar zelf niet aan hoeft te denken en dat alles tot in de puntjes verzorgd is? Wij verzorgen u een fantastisch feest op uw locatie mede dankzij onze:

  • volledig verzorgde catering
  • jarenlange ervaring
  • gastvrijheid en spontaniteit
  • heerlijke drankjes en hapjes
  • persoonlijke benadering

Meer weten over catering op locatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met onze catering? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden via onderstaand formulier of maak vrijblijvend een afspraak.

Dranken en Bediening
BIJ UW GELEGENHEID KUNNEN UITERAARD DE DRANKJES EN PROFESSIONELE BEDIENING NIET ONTBREKEN.
Van glaswerk, mobiele barren tot bediening, wij verzorgen het allemaal.
Vul gerust het contactformulier in met uw wensen en u ontvangt een voorstel op maat.

TOP