Feestlocatie HaarlemFeestlocatie Haarlem

Vier uw verjaardag, een verloving, jubileum of ander bijzonder moment op onze feestlocatie in Haarlem. Wij zorgen voor goedkope zaalverhuur, uitstekend geschikt voor een groot feest of een meer intieme en kleinschalige viering.

De ideale locatie voor een gezamenlijk buffet of een luxe diner. Net als voor live entertainment, een DJ of een thema-event waarbij wij zorgen voor de juiste aankleding en belichting. We bieden een unieke locatie, de gewenste faciliteiten en uiteraard een persoonlijke benadering door ons ervaren team. Op die manier zijn we de ideale feestzaal in Haarlem, die we graag afstemmen op uw persoonlijke wensen.

Bel ons voor meer informatie

All-inclusive met eigen catering in Haarlem

Gebruik onze feestlocatie in Haarlem voor een all-inclusive middag of avond voor u en uw gasten. Wij zorgen er vanuit de eigen catering voor dat we koken met verse ingrediënten. Uiteraard volledig afgestemd op uw voorkeuren, voor een feestje om nooit meer te vergeten.

Wij zorgen voor de hapjes, drankjes of een complete lunch of diner. U hoeft zich daar geen zorgen om te maken. Uw feest is bij ons in goede handen. Aan de andere kant helpen we graag de kosten binnen de perken te houden. We zijn op die manier een geschikte feestlocatie in Haarlem. Zaalverhuur voor een feestzaal op maat, volledig op basis van uw persoonlijke wensen.

Goedkope zaalverhuur voor feestlocatie

We zorgen er met de goedkope zaalverhuur voor dat u een ideale feestlocatie in Haarlem kunt kiezen. Wilt u dat graag zelf een keer komen ervaren, voordat u de beslissing maakt? Geen probleem, maak daarvoor een afspraak om bij ons langs te komen. We leiden u dan graag een keer rond en kunnen u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op over de feestlocatie in Haarlem, dan vertellen wij u graag meer over wat u van ons kunt verwachten.

Bel ons voor meer informatieBeoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingenTOP