Feestlocatie Hoofddorp

Feestlocatie Hoofddorp
Feestlocatie Hoofddorp

Boek de leukste feestlocatie in Hoofddorp en zorg ervoor dat het dak eraf gaat. Kom een feestje geven voor vrienden, familie of met het bedrijf. Wij maken er een bijzondere avond aan, waarbij het u aan niets zal ontbreken.

Klein en intiem of heel uitbundig en spectaculair. Voor een avond die u en de gasten niet snel meer vergeten of door ervoor te zorgen dat er een heel bijzondere knusse sfeer ontstaat. Dankzij de 5 zaalcombinaties kunnen we de ruimte eenvoudig afstemmen op de manier zoals u de feestlocatie in Hoofddorp voor ogen heeft.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

 Unieke en sfeervolle locatie

 Persoonlijke service

 Diversiteit aan zalen

 Kwaliteit en zekerheid

 Gratis parkeren

 Prima bereikbaarheid per OV

 

Feestlocatie Hoofddorp bij event center Fokker
Feest met champagne
Feestlocatie in hoofddorp

Feestje geven in Hoofddorp

Binnenkort een feestje geven en daarvoor op zoek naar een bijzondere ruimte? We zijn een zowel goedkope als geschikte feestlocatie in Hoofddorp. Met veel ervaring, waardoor we precies weten wat er mogelijk is en hoe dat aansluit bij het type feest dat u wilt geven.

Gaat het om een bedrijfsfeest, een receptie of een heel ander type feest? Wij zorgen ervoor dat u live entertainment kunt boeken, net als een DJ of een andere artiest. Organiseer een thema-evenement of kom eerst met z’n allen eten en vier daarna een feestje. Wij zorgen er met de feestlocatie in Hoofddorp voor dat u werkelijk alle kanten op kunt.

Gratis parkeren op de feestlocatie

U en de gasten kunnen natuurlijk gewoon gratis parkeren en we zijn als feestlocatie in Hoofddorp ook uitstekend bereikbaar met het OV. Dat betekent dat iedereen gemakkelijk kan komen, om een heerlijke avond te vieren.

Boek onze goedkope feestlocatie in Hoofddorp, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Benieuwd geworden? Maak een afspraak en kom bij ons langs of neem alvast contact op voor een vrijblijvende offerte. We horen graag van u.

Bel ons voor meer informatieBeoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingen