Huwelijk feest locatie HaarlemHuwelijk feest locatie Haarlem

De beste huwelijk feest locatie in Haarlem: welkom bij Event Center Fokker. Geschikt voor elk gezelschap en bij ieder budget. Wij garanderen de perfecte invulling van jullie bruiloft. Alles onder één dak en met heerlijke buffetarrangementen of bijzondere hapjes en drankjes.

Maar dat is nog niet alles:

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor jullie als bruidspaar, samen met alle uitgenodigde gasten. Wij bieden de huwelijk feest locatie in Haarlem waar jullie naar op zoek zijn. Goedkoop voor een beperkt budget, tot aan de meest romantische trouwlocatie uit jullie dromen. Wij zorgen ervoor dat het een prachtige bruiloft wordt die jullie en de gasten niet snel zullen vergeten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 Unieke en sfeervolle locatie

 Persoonlijke service

 Diversiteit aan zalen

 Kwaliteit en zekerheid

 Gratis parkeren

 Prima bereikbaarheid per OV

Bruiloft Event Center Fokker

Buffetarrangementen in Haarlem

We kunnen u op onze huwelijk feest locatie in Haarlem uiteraard diverse buffetarrangementen aanbieden. Dankzij onze eigen catering kunnen we werken met de meest verse ingrediënten. We stemmen het buffet graag af op jullie specifieke wensen, net als de hapjes en drankjes die we serveren.

Wij zorgen ervoor dat de bruiloft op onze trouwlocatie in Haarlem vlekkeloos verloopt. Perfect tot in de puntjes, we laten niets te wensen over. Wij zorgen voor een onvergetelijke herinnering. We combineren deskundigheid, de faciliteiten en de persoonlijke benadering door ons ervaren team.

Goedkope trouwlocatie voor huwelijk feest

Vier jullie bruiloft feest in Haarlem Maak gebruik van onze goedkope huwelijk feest locatie in Haarlem. Goed geschikt voor elk budget en met ruimte voor ieder gezelschap. We helpen de kosten binnen de perken te houden of pakken groots uit met onze buffetarrangementen en extra’s. Jullie bruiloft op basis van jullie wensen.

Wij zijn benieuwd naar wat jullie zoeken in een huwelijk feest locatie in Haarlem. Neem contact met ons op, we horen het graag.

Bel ons voor meer informatie

Beoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingen

TOP