Huwelijk feest locatie Hoofddorp

Huwelijk feest locatie Hoofddorp

De beste huwelijk feest locatie in Hoofddorp? Event Center Fokker zorgt voor een sfeervolle en unieke locatie, ideaal om jullie huwelijksfeest te komen vieren. Uiteraard kunnen u en de gasten gratis parkeren en zijn we ook met het OV uitstekend bereikbaar.

En belangrijker, dankzij 5 zaalcombinaties kunnen we ieder feest organiseren. Klein en knus of met een groot feest voor alle vrienden en bekenden. Een huwelijksdiner en een bijzondere ceremonie tot aan een knallend feest: wij zorgen ervoor dat het een geweldige start van jullie huwelijk wordt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

 Unieke en sfeervolle locatie

 Persoonlijke service

 Diversiteit aan zalen

 Kwaliteit en zekerheid

 Gratis parkeren

 Prima bereikbaarheid per OV

 

Bruiloft Event Center Fokker
Feestlocatie in hoofddorp

Bruiloft feest in Hoofddorp

Jullie vieren op die manier een spetterend bruiloft feest in Hoofddorp. We hebben veel ervaring met bruiloften en stemmen de zaalcombinatie graag op uw wensen af. Voor een onbezorgde dag en een spetterend feest, waar de gasten het samen met u nog lang over zullen hebben.

Kies voor de beste huwelijk feest locatie in Hoofddorp en omgeving. Inclusief een buffetarrangement en andere wensen: wij staan graag voor u klaar. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we wat er komt kijken bij een geslaagd huwelijk en een spetterend feest.

Persoonlijke service voor het huwelijk feest

We zorgen er met onze persoonlijke service voor het huwelijk feest voor dat het jullie nergens aan zal ontbreken. De beste locatie in Hoofddorp om te trouwen. Samen met alle vrienden, familie en andere kennissen. Met ruimte voor iedereen, voor een unieke en sfeervolle dag om elkaar het ja-woord te geven.

Een keer langskomen op onze huwelijk feest locatie in Hoofddorp of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag jullie wensen zodat we samen kunnen werken aan het ideale feest voor jullie huwelijk!

Bel ons voor meer informatieBeoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingen