Particulieren zijn bij Event Center Fokker aan het juiste adres. Een intiem bruiloftsdiner, een verjaardag in familiekring of een volledig verzorgd jubileumfeest voor honderden gasten. Het team van Event Center Fokker maakt er een onvergetelijke gebeurtenis van. Met meer dan 25 jaar ervaring en onze sfeervolle zalen zorgen wij ervoor, dat uw gasten nog lang zullen napraten over uw evenement.

Voor iedere gelegenheid waarvoor u een sfeervolle zaal nodig heeft, bieden wij u een oplossing op maat. Onze multifunctionele zalen beschikken over alle moderne faciliteiten, zoals een professionele geluids- en lichtinstallatie, bar en goed uitgeruste keuken. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Een evenement op maat is bij ons geen loze kreet.

Kleine of grote groepen zijn bij Event Center Fokker aan het juiste adres, of u nu komt uit de regio Haarlem, Amstelveen of Hoofddorp. Kwaliteit, topservice en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop. U een onvergetelijk evenement aanbieden is onze missie. Voor elk feest en voor elk budget.

Bruiloft

De mooiste dag van uw leven in een sfeer van gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk "liefde".Een dag om een leven lang met warmte en plezier aan terug te denken, omdat het de mooiste herinneringen bij u oproept. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, zodat het een dag wordt om nooit te vergeten!

Privé feest

Wilt u van uw verjaardag, verloving, jubileum iets bijzonders maken? Voor kleine – en grote gezelschappen organiseren wij voor u een privé feest op maat. Een buffet, luxe diner, live entertainment, een dj of een thema-event. Het team van Even Center Fokker regelt het voor u.

Zaalverhuur

Een zaal huren bij Event Center Fokker in Hoofddorp? Door onze centrale ligging zijn onze zalen uitstekend geschikt voor uw feesten en partijen. Wij hebben maar liefst 7 zaalcombinaties! Event Center Fokker heeft een begane grond, een eerste etage en tweede etage. Voldoende gratis parkeergelegenheid en gemakkelijk bereikbaar met o.a. OV. Wij zijn strategisch gelegen nabij Haarlem, Amstelveen, Schiphol, & Hoofddorp.
TOP