Teambuilding HaarlemTeambuilding Haarlem

Effectieve teambuilding in Haarlem, dankzij ruimte voor ieder type groepsuitje of teamuitje dat u wilt organiseren. Dankzij de 7 zaalcombinaties verdeeld over de begane grond, eerste en tweede etage heeft u alle ruimte voor de activiteiten die u op het oog heeft.

Onze zaalverhuur in Haarlem is uitstekend geschikt voor teambuilding. Dankzij geluidsdichte schuifwanden op de begane grond kunnen we die andersom indelen in twee kleinere units. Op die manier zorgen we voor meerdere afzonderlijke ruimtes of heeft u juist de volledige etage tot uw beschikking. Uiteraard zijn er tafels en stoelen beschikbaar in de ruimtes, waardoor u de activiteiten voor teambuilding in Haarlem kunt voorbereiden.

Bel ons voor meer informatie

Teambuilding arrangementen in Haarlem

We bieden verschillende teambuilding arrangementen in Haarlem, waarmee we u graag op weg helpen om de activiteiten te organiseren. Wij bieden de faciliteiten, de ruimte en natuurlijk de persoonlijke begeleiding voor een geslaagd groepsuitje of een teamuitje voor uw afdeling of organisatie.

Werk aan teambuilding in Haarlem en zorg er daarmee voor dat de verschillende teamleden dichter naar elkaar groeien en elkaar op een heel andere manier kunnen leren kennen. Dankzij onze ervaring met teambuildingactiviteiten kunnen we u daar bovendien uitstekend in adviseren of over meedenken.

Groeps- en teamuitjes voor teambuilding

Groepsuitjes en teamuitjes zijn uitermate geschikt voor teambuilding in Haarlem. Wij bieden de ruimte die u kunt gebruiken. Zowel voor de activiteiten zelf, als om de dag af te trappen of juist weer af te sluiten. Onze zalen zijn dankzij 20 – 1.200 m2 geschikt voor 20 – 800 personen. Wij denken graag met u mee over de indeling daarvan en de ruimte die u nodig heeft, voor een vrijblijvende offerte op maat.
Meer weten over de mogelijkheid tot teambuilding in Haarlem en onze arrangementen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Bel ons voor meer informatieBeoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingenTOP