Teambuilding Hoofddorp

Teambuilding Hoofddorp
Presentatie @ Event Center Fokker

Teambuilding in Hoofddorp: meer productiviteit, beter samenwerken en een sterk team dat iedere uitdaging aankan. Boek leuke activiteiten in de buurt of vraag onze ervaren medewerkers naar tips in de omgeving. We ontvangen regelmatig bedrijven die kiezen voor teambuilding op onze locatie.

Uitstekend bereikbaar en met de mogelijkheid om gewoon gratis te parkeren. Goed met het OV bereikbaar en daardoor een ideale keuze voor Hoofddorp en omgeving. We zorgen er met de 5 zaalcombinaties eenvoudig voor dat we de ruimte afstemmen op de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Voor groepen van 20 – 800 personen, zodat we ruimte hebben voor iedereen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

 Unieke en sfeervolle locatie

 Persoonlijke service

 Diversiteit aan zalen

 Kwaliteit en zekerheid

 Gratis parkeren

 Prima bereikbaarheid per OV

 

Teambuilding Event Center Fokker

Locatie teambuildingTeambuilding Hoofddorp

Tips en activiteiten in Hoofddorp

Benieuwd naar tips en activiteiten op het gebied van teambuilding in Hoofddorp? Wij kunnen u goed van dienst zijn met zaalverhuur en met u meedenken over de rest van de invulling van de dag.

Dankzij 20 tot 1.200 m2 beschikbare ruimte bent u bij ons voor alle soorten activiteiten aan het juiste adres. Teambuilding voor binnen bij slecht weer. Of een geschikte locatie om een dag met andere activiteiten op een goede manier af te sluiten. We zijn gespecialiseerd in groeps- en teamuitjes, net als teambuilding voor een complete afdeling of de hele organisatie.

Teambuilding: uitstekend bereikbaar

We hechten veel waarde aan persoonlijke service, zodat we met u mee kunnen denken over de invulling van de teambuilding in Hoofddorp. En we zijn uitstekend bereikbaar, zodat uw hele team gemakkelijk naar ons toe kan komen. Dit kan met de autowaar u op ons terrein gratis kunt parkeren of gewoon met het openbaar vervoer.

Op die manier zijn we de ideale locatie voor teambuilding in Hoofddorp, uiteraard op de manier zoals u daarmee aan de slag wilt. Benieuwd naar de locatie en een afspraak maken of eerst een vrijblijvende offerte vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Bel ons voor meer informatieBeoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingen