Vergaderen nabij Schiphol

Vergaderen nabij Schiphol
Effectief en productief vergaderen nabij Schiphol doet u in de nostalgische boerderij met alle faciliteiten en voorzieningen van Event Center Fokker in Hoofddorp. Onze multifunctionele vergaderlocatie is dicht bij de luchthaven gelegen, in de nabijheid van de uitvalswegen N201, A4 en A5. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De vergaderplek is tevens goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Bel of mail ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende gratis offerte aan voor vergaderen nabij Schiphol.

Event Center Fokker heeft alles in huis voor succesvol vergaderen nabij Schiphol. Wij beschikken over vijf verschillende zalen, die naar wens zijn te combineren tot grotere zalen. Onze zalen staat ter beschikking voor kleine groepen van 10 personen tot grote groepen van 300 personen. Wij bepalen graag in overleg met u de zaalopstelling. U kunt gebruikmaken van diverse faciliteiten en voorzieningen voor ondersteunende presentaties en toelichtingen,

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

De voordelen van vergaderen nabij Schiphol:

 Zaal met airconditioning

 Grootbeeldscherm en een beamer

 Professionele geluidsinstallatie met microfoons

 Podium voor lezingen en presentaties

 Flipover

 

Vergadering nabij Schiphol

Locatie teambuilding

Vergadering bij Event Center Fokker

Fullservice concept voor succesvol vergaderen

Event Center Fokker biedt een fullservice concept aan voor geslaagd vergaderen nabij Schiphol in een ontspannen omgeving. Dit omvat, naast de verhuur van zalen van verschillende omvang, diverse moderne faciliteiten, professionele ondersteuning en culinaire verzorging. Onze ervaren en enthousiaste medewerkers kunnen op verzoek de hapjes en drankjes verzorgen, of een lunch, buffet of diner arrangeren. Ervaar het zelf en laat u informeren over de vele mogelijkheden.

Profiteer ook van de voordelen van vergaderen nabij Schiphol

 Unieke en sfeervolle locatie

 Persoonlijke service

 Diversiteit aan zalen

 Kwaliteit en zekerheid

 Gratis parkeren

 Prima bereikbaarheid per OV

Kies ook voor vergaderen nabij Schiphol

Vergaderen nabij Schiphol is ideaal vanwege de schitterende locatie, centrale ligging, goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer, ruime gratis parkeervoorzieningen én de nabijheid van de luchthaven als u ook internationale zakenrelaties heeft. Ons eventcenter is ook perfect voor productpresentaties, beurzen, workshops, congressen, seminars en feesten en recepties voor bedrijven en organisaties. Wij zijn trots op onze hoge klantwaardering.

Kom eens langs bij ons eventcenter in Hoofddorp, als u geïnteresseerd bent in vergaderen nabij Schiphol. Wij inventariseren in een persoonlijk gesprek al uw wensen en maken desgewenst een vrijblijvende gratis offerte voor u op. Neem contact op, per telefoon (023 -561 78 58), per e-mail (info@eventcenterfokker.nl) of via het online contactformulier. U krijgt snel antwoord.

Bel ons voor meer informatie

Beoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingen