Vergaderen Schiphol

Vergaderen Schiphol
Wilt u vergaderen bij Schiphol op een unieke en sfeervolle locatie, waar u volledig wordt ontzorgd en u over alle noodzakelijke faciliteiten beschikt? Event Center Fokker heeft het allemaal.

U vergadert met uw team, afdeling, projectgroep of gehele bedrijf in een klassieke boerderij met nostalgische uitstraling in Hoofddorp die vijf zaalcombinaties heeft. De zalen zijn geschikt voor 10 tot 300 personen. De vergaderlocatie bij Schiphol is uitstekend met de auto of het openbaar vervoer bereikbaar. U kunt op het terrein gratis parkeren. Kies voor effectief en productief vergaderen bij Schiphol in een ontspannen setting en bel ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

De voordelen van vergaderen bij Schiphol:

 Unieke en sfeervolle locatie

 Persoonlijke service

 Diversiteit aan zalen

 Kwaliteit en zekerheid

 Gratis parkeren

 Prima bereikbaarheid per OV

 

Vergadering bij Event Center Fokker

Locatie teambuildingVergaderen Schiphol

Vergaderzalen voor elke groepsgrootte

Event Center Fokker heeft vergaderzalen en presentatieruimten voor elke groepsgrootte. Of u nu met 10 of 20 personen wilt vergaderen bij Schiphol of een vergadering heeft met een presentatie voor een groot publiek, u kunt gebruikmaken van een ruimte die afgestemd is op uw wensen en behoeften. Desgewenst zijn verschillende zalen te combineren tot grotere zalen. Wij denken graag met u mee over de opstelling in de zaal.

Wij bieden alle ingrediënten voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst. Naast de schitterende locatie, de goede bereikbaarheid met de auto en het OV en het gratis parkeren, kan ons ervaren team van enthousiaste medewerkers alle hapjes en drankjes, een lunch, buffet of diner voor u verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor optimaal vergaderen bij Schiphol kunnen wij u vele faciliteiten bieden.

 

 Zaal met airconditioning

 Grootbeeldscherm en een beamer

 Professionele geluidsinstallatie met microfoons

 Podium voor lezingen en presentaties

 Flipover

Hoge klantwaardering voor vergaderen Schiphol

Event Center Fokker stelt u in staat om te vergaderen bij Schiphol en heeft geschikte zalen om congressen, beurzen, seminars, workshops, productpresentaties, recepties en bedrijfsfeesten te houden. Ons fullservice concept is inclusief moderne faciliteiten, culinaire verzorging en professionele ondersteuning. Dit wordt op prijs gesteld en is terug te zien in een hoge klantwaardering.

Wilt u meer informatie, een gratis offerte aanvragen of direct de locatie vastleggen voor vergaderen bij Schiphol? Neem contact met ons op. U kunt bellen (023 – 561 78 58), e-mailen (info@eventcenterfokker.nl) of gebruikmaken van het online contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk.

Bel ons voor meer informatie

Beoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingen