Vergaderlocatie Haarlem

Vergaderlocatie Haarlem

Vergaderen op een comfortabele plek, strategisch gelegen nabij Schiphol Airport, de uitvalswegen A4, A5 en N201 en tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Event Center Fokker heeft een schitterende vergaderlocatie bij Haarlem, waar u met kleine en grote groepen kunt vergaderen en presentaties kunt houden. Wij beschikken over vijf zalen van verschillend formaat, die naar behoefte aan elkaar te koppelen zijn. Onze aantrekkelijke vergaderlocatie Haarlem is geschikt voor groepen van 10 tot 300 personen. Bel voor een vrijblijvende gratis offerte of vraag meer informatie aan voor het huren van onze multifunctionele vergaderlocatie Haarlem.

U vergadert op een unieke en sfeervolle locatie: een klassieke boerderij met vijf zaalcombinaties die volledig ingericht is op het effectief en productief vergaderen met uw team, afdeling, projectgroep of gehele bedrijf of organisatie. Wij verzorgen graag de opstelling in de zaal voor u. U kunt naar wens gebruikmaken van diverse voorzieningen ter ondersteuning van uw vergadering of presentatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Geniet van de voordelen op onze vergaderlocatie Haarlem

 Zaal met airconditioning

 Grootbeeldscherm en een beamer

 Professionele geluidsinstallatie met microfoons

 Podium voor lezingen en presentaties

 Flipover

 

Vergadering bij Event Center Fokker

Locatie teambuildingVergaderlocatie Haarlem

Fullservice dienstenpakket

Het karakteristieke gebouw is een ideale vergaderlocatie bij Haarlem. Naast de moderne faciliteiten en de goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer zijn er op het terrein ruime gratis parkeervoorzieningen. U krijgt professionele ondersteuning van onze ervaren en enthousiaste medewerkers, die tevens de culinaire verzorging kunnen arrangeren. De hapjes en drankjes tijdens de vergadering, een lunch, buffet of diner.

U geniet in een ontspannen setting van een fullservice dienstenpakket. Onze vergaderlocatie Haarlem is populair voor vergaderingen en presentaties. De verschillende zalen kunnen zo ingericht en gekoppeld worden dat deze ook geschikt zijn voor beurzen, seminars, congressen, workshops, recepties en bedrijfsfeesten.

 

Waarom kiezen voor onze vergaderlocatie bij Haarlem?

 Unieke en sfeervolle locatie

 Persoonlijke service

 Diversiteit aan zalen

 Kwaliteit en zekerheid

 Gratis parkeren

 Prima bereikbaarheid per auto en OV

Bijzondere vergaderlocatie Haarlem

Onze bijzondere locatie met vele voorzieningen en faciliteiten heeft een hoge klantwaardering. Dit leest u terug in ons gastenboek. Kom eens langs bij onze zakelijke gelegenheid in Hoofddorp en maak uw wensen kenbaar. Neem nu contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden op onze vergaderlocatie Haarlem, of vraag een gratis offerte aan. U kunt ons bellen (023 – 561 78 58), e-mailen (info@eventcenterfokker.nl) of het online contactformulier invullen voor al uw vragen of opmerkingen. U krijgt snel antwoord.

Bel ons voor meer informatie

Beoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingen