Vergaderlocatie Hoofddorp

Vergaderlocatie Hoofddorp
Voor een inspirerende vergaderlocatie in Hoofddorp wacht u een klassieke en sfeervolle gelegenheid in de vorm van een prachtige boerderij, met alle voor vergaderingen en presentaties noodzakelijke faciliteiten en voorzieningen. Event Center Fokker heeft vijf verschillende zalen voor uw bedrijf of organisatie beschikbaar. Naar wens en behoefte zijn zalen aan elkaar te koppelen, in geval u voor een grote groep een geschikte vergaderlocatie in Hoofddorp zoekt. Neem contact op voor meer informatie of bel ons op voor een vrijblijvende gratis offerte voor het huren van onze unieke vergaderlocatie.

Event Center Hoofddorp heeft een vergaderlocatie in Hoofddorp voor elke groepsgrootte, van 10 tot 300 personen. Onze schitterende vergaderboerderij is strategisch gelegen, vlakbij Schiphol Airport en de uitvalswegen A4, A5 en N201. Onze vergaderlocatie Hoofddorp is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. U kunt gratis parkeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Wat kunt u verwachten van onze vergaderlocatie Hoofddorp?

 Unieke en sfeervolle locatie

 Persoonlijke service

 Diversiteit aan zalen

 Kwaliteit en zekerheid

 Gratis parkeren

 Prima bereikbaarheid per auto en OV

 

Vergadering bij Event Center Fokker

Locatie teambuildingVergaderlocatie Hoofddorp

Vergader- en presentatiearrangementen

Onze ervaren en enthousiaste medewerkers scheppen de voorwaarden voor een effectieve en productieve vergadering in een relaxte setting. U beschikt over een zaal die aan uw wensen en behoefte voldoet. Wij bepalen in overleg met u de opstelling in de zaal. Op onze vergaderlocatie Hoofddorp zijn voorzieningen aanwezig voor een geslaagde zakelijke meeting, overleg, bespreking of presentatie.

 

 Zaal met airconditioning

 Grootbeeldscherm en een beamer

 Professionele geluidsinstallatie met microfoons

 Podium voor lezingen en presentaties

 Flipover

Event Center Hoofddorp heeft een fullservice dienstverlening. Wij staan op de vergaderlocatie Hoofddorp voor u klaar met professionele ondersteuning, moderne faciliteiten en culinaire verzorging. Alle vergader- en presentatiearrangementen kunnen inclusief hapjes en drankjes, een lunch, buffet of diner worden verzorgd.

Méér dan een vergaderlocatie in Hoofddorp

Onze sfeervolle boerderij in Hoofddorp is méér dan een vergaderlocatie. Het is een ultieme plek voor (product)presentaties, congressen, seminars, beurzen, workshops en feesten en recepties voor bedrijven en organisaties. Goed bereikbaar, centraal gelegen, multifunctioneel en met alle voorzieningen. Dit vertaalt zich in een hoge klantwaardering.

Kies ook voor onze vergaderlocatie Hoofddorp en neem contact op voor meer informatie, voor het aanvragen van een gratis offerte of het direct vastleggen van een vergaderdatum. U kunt ons bellen (023 – 561 78 58), e-mailen (info@eventcenterfokker.nl) of benaderen via het online contactformulier. Wij reageren snel.

Bel ons voor meer informatie

Beoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingen