Vergaderlocatie Schiphol

Vergaderlocatie Schiphol
Zoekt u een zakelijke vergaderlocatie bij Schiphol op een schitterende locatie? Event Center Fokker heeft een nostalgische en sfeervolle boerderij in Hoofddorp met vijf zaalcombinaties, waar u terecht kunt met elke groepsgrootte. Van 10 tot 300 personen. Wij leveren naar wens een fullservice dienstenpakket, inclusief moderne faciliteiten, culinaire verzorging en professionele ondersteuning. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct gebruik van een aantrekkelijk vergaderarrangement.

Onze vergaderlocatie Schiphol is centraal gelegen, nabij de uitvalswegen N201, A4 en A5. Er zijn ruime, gratis parkeervoorzieningen op het terrein. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U overlegt, discussieert, beraadslaagt en houdt ruggespraak in een ontspannen setting op onze vergaderlocatie bij Schiphol en wordt door onze ervaren en enthousiaste medewerkers volledig ontzorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Geniet van de voordelen op onze vergaderlocatie Schiphol

 Unieke en sfeervolle locatie

 Persoonlijke service

 Diversiteit aan zalen

 Kwaliteit en zekerheid

 Gratis parkeren

 Prima bereikbaarheid per auto en OV

 

Vergadering bij Event Center Fokker

Locatie teambuildingVergaderlocatie Schiphol

Vijf verschillende, koppelbare vergaderzalen

Event Center Fokker is u zakelijk van dienst met een prachtige vergaderlocatie bij Schiphol, en tevens voor een thematisch bedrijfsfeest en receptie of zaalverhuur voor feesten en partijen. Met vijf vergaderzalen van verschillende omvang die bovendien aan elkaar te koppelen zijn, kunnen wij altijd een vergaderplek op maat en naar behoefte aanbieden. Wij adviseren en regelen ook graag de zaalopstelling voor u.

Het mag u op uw vergaderlocatie bij Schiphol natuurlijk aan niets ontbreken. Alle voorzieningen en faciliteiten zijn op onze klassieke boerderij aanwezig om effectief en productief te vergaderen. Daarbij kunnen wij voor, tijdens en na de vergadering alle hapjes en drankjes verzorgen, evenals een lunch, buffet of diner. Informeer naar de mogelijkheden of bel voor een vrijblijvende gratis offerte

 

U heeft desgewenst op uw vergaderlocatie Schiphol de beschikking over

 Zaal met airconditioning

 Grootbeeldscherm en een beamer

 Professionele geluidsinstallatie met microfoons

 Podium voor lezingen en presentaties

 Flipover

Multifunctionele vergaderlocatie Schiphol

Onze vergaderlocatie Schiphol is geschikt voor vele zakelijke activiteiten, van reguliere vergaderingen voor elke groepsgrootte, presentaties en workshops tot beurzen, congressen, seminars, recepties en bedrijfsfeesten. Onze particuliere en zakelijke diensten kunnen op een hoge klantwaardering rekenen.

Bent u geïnteresseerd in onze vergaderlocatie Schiphol? Bel (023 – 561 78 58) of e-mail (info@eventcenterfokker.nl) voor meer informatie of een gratis offerte. Of neem contact met ons op via het online contactformulier. Wij antwoorden snel

Bel ons voor meer informatie

Beoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingen