Vergaderruimte HaarlemVergaderruimte haarlem

Boek een vergaderruimte in Haarlem: geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Van kleinschalige vergaderingen met 10 personen tot grote seminars en lezingen tot 300 gasten. We passen de opstelling en indeling van de zaal aan uw wensen aan. Op die manier zijn we een goedkope en flexibele vergaderlocatie op korte afstand van het centrum van Haarlem.

Uiteraard kunt u in de vergaderruimte in Haarlem gebruik maken van diverse buffetmogelijkheden, net als een lunch op basis van uw specifieke wensen. We serveren hapjes en drankjes vanuit onze eigen catering of kunnen een compleet diner verzorgen.

Bel ons voor meer informatie

Vergadering arrangementen in Haarlem

Uiteraard zijn er diverse vergadering arrangementen beschikbaar. Op die manier zorgen we voor de ideale vergaderruimte in Haarlem, voorzien van alle belangrijke faciliteiten die u wenst:

  • Grootbeeldscherm
  • Beamer
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Microfoons
  • Podium
  • Airconditioning
  • Flipover

Zelf komen ervaren of onze vergaderruimte in Haarlem geschikt is? Kom bij ons langs. We laten u de goedkope vergaderlocatie graag zien en luisteren naar uw wensen. Aan de hand daarvan stellen we een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Goedkope vergaderlocatie en -ruimte

We zorgen bij Event Center Fokker voor een goedkope vergaderlocatie en ruimte in Haarlem. Uitstekend geschikt voor vergaderingen en presentaties, waarbij wij zorgen voor de verschillende faciliteiten. Voor de faciliteiten, de hapjes, de drankjes en desgewenst een complete lunch, diner of een buffet. Meer weten over de mogelijkheden om te komen vergaderen op korte afstand van het centrum van Haarlem? Neem contact met ons op of maak een afspraak, we horen graag van u.

Een bedrijfsfeest of een receptie zijn vaak mijlpalen voor een bedrijf en haar werknemers, medewerkers, klanten of leveranciers. Op en dergelijk evenement moet alles kloppen om een goede indruk te maken. De multifunctionele zalen van Event Center Fokker zijn geschikt voor elk evenement en voorzien van alle moderne faciliteiten. Bij ons bent u ervan verzekerd dat elk bedrijfsfeest of receptie naadloos aansluit op uw wensen en verwachtingen. Persoonlijke betrokkenheid, originele ideeën en kwaliteit van onze eventmanagers vormen de basis van uw feest waarover nog lang zal worden nagepraat.

Natuurlijk staat het u vrij om geheel naar eigen inzicht uw bedrijfsfeest gestalte te geven. Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt echter heel wat kijken. Door de organisatie van uw bedrijfsfeest uit handen te geven kunt u zelf ook genieten en deelnemen. Terwijl u zich als gastheer bekommert om uw gasten, zorgen wij achter de schermen dat uw feest een succes wordt. En u bent bij ons verzekerd van een tot in de puntjes verzorgd festijn. Door onze 25 jaar ervaring kunnen wij iedere wens realiseren.

Bel ons voor meer informatieBeoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingenTOP