Vergaderruimte Hoofddorp

Vergaderruimte hoofddorp
Boek een professionele vergaderruimte in Hoofddorp. Voordelig te huren en eenvoudig in te delen op basis van uw wensen. Kleinschalig en in een specifieke setting of voor scherpe prijzen met ruimte voor een groot aantal deelnemers.

We hebben veel ervaring met de organisatie voor vergaderingen en presentaties, altijd op basis van persoonlijke service. Door met u mee te denken over de vergaderruimte in Hoofddorp. En door aan te geven wat er mogelijk is, bijvoorbeeld op basis van eerdere evenementen en gelegenheden waarvoor we de ideale locatie bleken.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

 Unieke en sfeervolle locatie

 Persoonlijke service

 Diversiteit aan zalen

 Kwaliteit en zekerheid

 Gratis parkeren

 Prima bereikbaarheid per OV

 

Vergadering bij Event Center Fokker

Locatie teambuildingVergadering in Hoofddorp

Prijzen voor een ruimte in Hoofddorp

Benieuwd naar de prijzen voor vergaderruimte in Hoofddorp? Die vallen vaak lager uit dan veel bedrijven denken. Inclusief een grootbeeldscherm en bijvoorbeeld een beamer of zelfs een professionele geluidsinstallatie.

Op die manier zorgen we er met microfoons, een podium en airconditioning of een flip-over voor dat het daar niet zal ontbreken. Of boek een kleinschalige vergaderruimte in Hoofddorp, zodat u een belangrijke meeting kunt organiseren. Waar het u ook om gaat, wij zorgen ervoor dat u voor scherpe prijzen een geschikte ruimte kunt huren.

Vergaderruimte met persoonlijke service

We denken graag met u mee en bieden op die manier persoonlijke service. Zo zorgen we ervoor dat het aan niets zal ontbreken en dat de huur van de ruimte op rolletjes verloopt.

U en de andere deelnemers kunnen gewoon gratis parkeren en ook met het OV zijn we uitstekend bereikbaar. We zorgen er met de 5 zaalcombinaties voor dat we de ruimte afstemmen op uw wensen. Voor een uitstekend geschikte professionele locatie, voor een geslaagde meeting of om een belangrijke deal te sluiten.

Meer weten en een vrijblijvende offerte ontvangen? Of eens langskomen om de locatie te bekijken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Bel ons voor meer informatieBeoordeling door klanten:
9.3/10


55 beoordelingen