Congressen, evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen, vergaderingen, workshops of productpresentaties. Bedrijven en organisaties, die op zoek zijn naar een unieke, goed bereikbare locatie met een full-service concept, moderne faciliteiten, culinaire verzorging en professionele ondersteuning, zijn bij Event Center Fokker aan het juiste adres.

Alle ingrediënten voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst zijn bij ons aanwezig. Tel daar bij op de prima bereikbaarheid per auto en het openbaar vervoer en de ruime gratis parkeerfaciliteiten en het is duidelijk dat Event Center Fokker ook uw partner is voor geslaagde bedrijfsevenementen.

Vergaderingen & Presentaties

Voor iedere presentatie of vergadering heeft Event Center Fokker zalen ter beschikking voor zowel kleine als grote groepen (10 tot 300 personen). Alle vergader- en presentatiearrangementen kunnen inclusief een lunch of bijvoorbeeld een (uitgebreid) buffet worden verzorgd.

Bedrijfsfeesten & Recepties

Een bedrijfsfeest of een receptie zijn vaak mijlpalen voor een bedrijf en haar medewerkers, klanten of leveranciers. De zalen van Event Center Fokker zijn geschikt voor elk evenement en voorzien van alle moderne faciliteiten. Besteed de organisatie uit en geniet ook zelf van uw feest.

Zaalverhuur

Of het nu gaat om een vergadering voor twintig man of een presentatie voor groot publiek, Event Center Fokker heeft voor ieder doel en ieder aantal deelnemers een geschikte ruimte. De verschillende zalen, die naar keuze ook weer te combineren zijn tot grotere zalen, staan volledig tot uw beschikking.
TOP